Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ



Καθώς αρχικά κάποιο λάθος έκανα και οι φωτογραφίες δεν ήταν ορατές, θεώρησα καλό να επαναλάβω την ανάρτηση διορθωμένη και επαυξημένη με όλες τις φωτογραφίες που μου έστειλε η Δήμητρα.
Η Δήμητρα έκανε πράξη τις χειροτεχνίες της ανάρτησης
Και χωρίς να είναι δασκάλα ή κατηχήτρια αλλά μαθήτρια Λυκείου.
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που κατέφθασαν με μέιλ.
Τις βρίσκω υπέροχες.
Μπράβο, Δήμητρα!
Και αυτές είναι οι επόμενες:
Υποσχέθηκα στην Δήμητρα πως θα φτιάξω ορισμένα από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της ανάρτησης ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ αλλά διαπιστώνω πως χρειάζονται απλά κάποιες οδηγίες που έδωσα και στην ίδια (και τα κατάφερε τέλεια):
Τα κεφαλάκια γίνονται από φελιζόλ. Χεράκια και κερατάκια του Ρούντολφ (βλέπε ανάρτηση ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ) από σύρμα πίπας. Τα ενδύματα από φύλλα τσόχας ή χαρτί γλασέ. Στολίζετε ή τονίζετε με γκλίτερ όπου θέλετε.
Για καλύτερες κολλήσεις φυσικά απαραίτητο είναι το πιστολάκι σιλικόνης.
Όλα τα παραπάνω υλικά τα βρίσκετε σε οποιοδήποτε μεγάλο ή καλά οργανωμένο βιβλιοπωλείο ή κατάστημα με είδη χόμπι και ζωγραφικής. Ρωτήστε πρώτα το πιο κοντινό στην γειτονιά σας και αν δεν έχει αυτό που ζητάτε, τότε ψάξτε πιο μακρυά. Συνήθως όλα φέρνουν αυτές τις μέρες, γιατί και οι μαθητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί αγοράζουν ή ζητάνε από τα παιδιά να τους πάνε τέτοια υλικά.
Ευχαριστώ την Δήμητρα για τις φωτογραφίες και ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθειά της.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 'ΣΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις