ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Εδώ θα βρείτε ιστολόγια χρήσιμα για την Κατήχηση και τις δραστηριότητες των κατηχητικών μας ομάδων. Αυτά είναι μόνο η αρχή. Έπονται και άλλα.  Ό,τι μπορούμε κάνουμε!


ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Στα ιστολόγια αυτά θα δείτε πολύ μεράκι για τις χειροτεχνίες. Έχουν αφάνταστο υλικό και αναρτημένα άλλα ιστολόγια χειροτεχνικού υλικού, τα οποία αξίζει να τα δείτε.  Ψάξτε επίσης το προφίλ των δημιουργών τους για επιπλέον ιστολόγια στα οποία είναι συνδεδεμένοι. Τα περισσότερα είναι σχετικά με χειροτεχνίες επίσης. Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!


ΠΑΙΔΙΚΑ: Ιστοσελίδα που έχει τα πάντα: τραγούδια, προσευχές, χειροτεχνίες, θεατρικά, δραστηριότητες, ζωγραφιές, οικολογικά, συνταγές... 'Ενας ατελείωτος κατάλογος ετικετών για ό,τι ψάχνουμε και δεν μπορούμε να το βρούμε αλλού.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Χειροτεχνίες και βοηθητικό υλικό για κατηχητές από την Ματίνα.


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: Πληθώρα υλικού από την Μαρία.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΨΥΧΗΣ: Χειροτεχνίες και άλλα από την Ειρήνη.


ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εκτός από χειροτεχνίες μπορεί να έχουμε και άλλες δραστηριότητες. Για ευκολία παραθέτουμε κάποιες ιδέες:


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ: Ιστολόγιο με πνευματικό υλικό και μία σελίδα με μεγάλου μήκους χριστιανικές ταινίες

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ: Ιδέες για μαγειρική με νηστήσιμα και όχι μόνο. Ιδανικό για συναντήσεις παρέας, μεταξύ γονέων, παιδιών και κατηχητών και κάθε άλλη δραστηριότητα μαγειρικής.
IΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ταϊβάν δημιούργησε και συντηρεί μεταξύ των άλλων τους εξής ιστότοπους και υπηρεσίες στο Διαδίκτυο:
Σύνδεσμοι ιστολογίων με οδηγίες για μπλόγκερς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις