Το Υπερφυσικό

Στον αόρατο κόσμο συμβαίνουν πολλά που ο νους μας δεν τα βάζει.
Καμιά φορά τα βλέπουμε και εμείς εδώ στη γη. Να μερικά από αυτά:


Θαύματα, περί αγγέλωνΣας δίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την φωτογραφία με τους αγγέλους που είδαμε παραπάνω:

Aγγελοι στη φωτογραφία μιας παρέας παιδιών στο Άγιο ΌροςΣυχνά, παιδιά, ο κόσμος νομίζει ότι όποιος πιστεύει είναι κορόιδο, γιατί ο Θεός δεν υπάρχει. Εμείς, στο κατηχητικό, έχουμε συχνά αναφέρει θαύματα και υπερφυσικά γεγονότα που πληροφορούν τους ανθρώπους για κάτι, τους αποκαλύπτουν την δύναμη του Θεού και την εξουσία Του ή τους θεραπεύουν.
Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, αν και πετυχημένος δεν αγνόησε τον Θεό γι' αυτό και Αυτός του αποκαλύφθηκε θεραπεύοντάς τον. Διαβάστε την προσωπική του ιστορία.
Μια προσωπική αποκάλυψη!

Ιστοριες και θαυματα αγιου ορους

Εδώ θα βρίσκετε θέματα που είναι για σας και σας ενδιαφέρουν. Πολλά από αυτά τα ανακαλύπτουμε στο διαδίκτυο. Είναι συναρπαστικά, αν και παράδοξα. Μην ξεχνάτε εξ' άλλου ότι για το υπερφυσικό μιλάμε, αφού εξετάζουμε τον αόρατο κόσμο του ουρανού αλλά και τις δυνάμεις που διέπουν την ζωή μας.Kαθώς πλησιάζουμε στο Πάσχα, σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο βιντεάκι για το Άγιο Φως, το οποίο είναι αληθινό, σύντομο και συναρπαστικό, παραθέτοντας και ένα κείμενο από την ιστοσελίδα ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Θαύματα, ζωντανές αποδείξεις της ύπαρξης του Θεού:1) Το Άγιο Φως
Όλοι μας φυσικά γνωρίζουμε το Μεγάλο Θαύμα του Αγίου Φωτός, το Οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.

Το Μοναδικό αυτό Θαύμα, το Οποίο παρατηρείται από τους πρώτους μετά Χριστόν αιώνες, δεν ήταν φυσικά δυνατό να παραμείνει ανέγγιχτο από τους Ορκισμένους Εχθρούς του Χριστού, οι οποίοι πολεμούν καθημερινά και με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο την Ορθοδοξία και τις Παραδόσεις αυτού του τόπου.

Όμως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λέει ο λαός μας. Κατά Θεία Παραχώρηση θα μπορέσετε να αντιληφθείτε το πόσο ψεύτες και κακοήθεις είναι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι πολέμιοι του Αγίου Φωτός, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Πριν από μερικούς μήνες (μέσα στο 2010) έπεσε στα χέρια μου το παρακάτω βίντεο, το οποίο προήλθε από ένα αφιέρωμα της ΕΤ3 στην Τελετή της αφής του Αγίου Φωτός και το οποίο παρουσιάζει ολοκάθαρα (και σε αργή κίνηση προς το τέλος του) το Άγιο Φως σε μορφή πύρινης μπάλας, να περνάει πάνω από τα κεφάλια των προσκυνητών χωρίς να καίει!

Για όσους δεν έχουν επισκεφθεί Πάσχα τους Αγίους Τόπους, αλλά και γενικότερα για όλους τους υπόλοιπους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σημαντικό για την κατανόηση του Μεγέθους του συγκεκριμένου Θαύματος:

Όπως θα δείτε και θα ακούσετε και στο βίντεο, το Άγιο Φως εισέρχεται Θαυματουργικά στον Πανάγιο Τάφο, ανάβοντας κεριά πιστών, πριν ο Πατριάρχης βγει από το Ιερό Κουβούκλιο με τα κεριά αναμμένα στα χέρια του και φυσικά προτού προλάβει να το μεταδώσει εκείνος στους πιστούς!

Όσο ο Πατριάρχης προσεύχεται ακόμα μέσα στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου, έξω και στον υπόλοιπο Ιερό Ναό, εκεί που είναι συγκεντρωμένο το πλήθος των πιστών, το Άγιο Φως γίνεται αρχικά αντιληπτό με στιγμιαίες Λάμψεις που ακτινοβολούν στο πάνω μέρος του Ναού. Στη συνέχεια οι Λάμψεις αυτές πολλαπλασιάζονται και το Άγιο Φως αρχίζει να «αναπαύεται» και να φωτίζει τα κεριά και τις καρδιές αρκετών πιστών.

Παρακολουθήστε αρκετά από τα προαναφερόμενα στο παρακάτω βίντεο, με την ευχή κάποια στιγμή της ζωής σας να σας Αξιώσει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, να γίνετε και εσείς αυτόπτες μάρτυρες του Ουράνιου Αγίου Φωτός Του.
Στο Άγιο Όρος συχνά συμβαίνει το θαύμα στον επισκέπτη, απρόσμενα και απροειδοποίητα (πάντοτε έτσι, εξ' άλλου, συμβαίνει ένα θαύμα). Ας δούμε ένα από αυτά τα θαύματα που γνωστοποιήθηκαν.

Aγγελοι στη φωτογραφία μιας παρέας παιδιών στο Άγιο ΌροςΚαι τώρα, κάτι για να προσέχουμε και να μάθουμε να μην παίζουμε με τη φωτιά για "πλάκα".
Η ιστορία ενός νέου μάγου


Συστήνουμε σε κάθε παιδί που έχει εμπλακεί σε τέτοιους κινδύνους, όπως αυτός που διαβάσατε παραπάνω, να καταφύγει στην εξομολόγηση και στη καθοδήγηση κάποιου έμπειρου και έμπιστου πνευματικού/εξομολόγου. Όπως είδατε, η υπακοή στον πνευματικό και η προσευχή του γι' αυτό το παιδί έβγαλαν τον νέο από την άβυσο που βρισκόταν.
H δύναμη του Χριστού "περνάει" μέσα από την υπακοή στον πνευματικό πατέρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις