Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ", ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ



Τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων αλλά και οι έφηβοι και νέοι των ενοριών μας μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με τίτλο "ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ"
για να μην χάσουμε και ξεχάσουμε την ικανότητα της νεότητας να πλάθει όνειρα και να θέτει στόχους.
Το όνειρο μας δίνει φτερά και ο στόχος πορεία.

Τα παιδιά και οι νέοι σήμερα κινδυνεύουν να τα χάσουν αυτά τα δύο και αφήνονται στην απελπισία και την εγκατάλειψη των ονείρων τους. Δυστυχώς, τα θεωρούν ανώφελα καθώς βλέπουν ότι το δημιουργικό μέλλον δεν έχει ελπίδα και όλα χάνονται κάτω από το βάρος μιας επερχόμενης οικονομικής καταστροφής.

Βαρειά κληρονομιά αυτή για τα παιδιά μας!

Για να μην χαθεί η παιδικότητα και η νεότητα, εμείς επιμένουμε να τα οδηγήσουμε κάπου. Να τα ωθήσουμε να συνεχίσουν να ονειρεύονται.
Να "Επιμείνουν στο Όνειρο" γιατί έτσι αυτά θέλουν και γιατί αυτόβουλα το αποφάσισαν.

Ο διαγωνισμός αυτός οργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε και την σχετική ενημέρωση καθώς και τα αντίστοιχα βραβεία.

"Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει διαγωνισμό δημιουργίας για τα παιδιά και εφήβους με τον προκλητικό για την εποχή μας τίτλο «Επιμένω στο Όνειρο».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να εκφράσουν ελεύθερα με λέξεις και εικόνες τα όνειρά τους, τους προβληματισμούς τους και την αισιοδοξία τους.

Οι συμμετοχές μπορούν να είναι ατομικές, να έχουν τη μορφή τραγουδιού, ποιήματος, λογοτεχνικού κειμένου ή ζωγραφικής, ενώ για κάθε ένα από τα παραπάνω είδη θα δοθούν τρία βραβεία ανά ηλικιακή ομάδα συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα, κάθε νικητής θα παραλάβει δωροεπιταγή αξίας 50, 40 και 30 € αντίστοιχα, για αγορές από τα καταστήματα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ»

Τα έργα που θα παραχθούν θα παρουσιαστούν σε σχετική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος. Οι εργασίες θα πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο Νεότητος μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014

Για διευκρινήσεις και περαιτέρω συνεργασία μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γαβριήλ Κακάρογλου (τηλ. 213 0184436) και την κ. Λεμονιά Μαντούβαλου (τηλ. 213 0184443).

Πιστεύουμε ότι είναι μια ωραία πρό(σ)κληση για τους νέους μας να προβληματιστούν, να προτείνουν λύσεις και να δώσουν μέσα από την αθωότητα και την ειλικρίνειά τους ένα αισιόδοξο μήνυμα στο σύγχρονο άνθρωπο που αναζητά προτάσεις ελπίδας και χαράς."



Πηγή: http://neotita.gr, ανάρτηση : «Επιμένω στο Όνειρο», διαγωνισμός έκφρασης και δημιουργίας για παιδιά και για νέους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις